Karmen Pedaru närveeris enne Victoria's Secreti show'd

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karmen Pedaru
Karmen Pedaru Foto: SCANPIX

Victoria's Secreti kollektsiooni esitlus on üks moemaailma oodatumaid sündmusi ning tänavu sammus inglite seas ka Eestist pärit tippmodell Karmen Pedaru.

Veebisait Fashionologie uuris kaunitarilt, kas ta oli enne show'd ka närvis.

«Jah, loomulikult! Ma pean ju bikiinides laval kõndima. Igasugused asjad võivad valesti minna, nii et loomulikult on see stressirohke,» vastas Karmen. «Kuid olen viimased kaks aastat soovinud siin olla ja viimaks olengi! Siin on ju koos maailma kauneimad tüdrukud ja nende sekka kuuluda on suur au.»

Karmen selgitas, et enne moeetendust ta midagi erilist ei teinud, sest modellina peab ta enda eest aastaringselt hoolitsema.

«Ma jälgin alati, mida söön, ning ei tee eelnevalt mingeid erilisi ettevalmistusi. Võib-olla mõned näohooldused või massaažid, et end lõdvestada, kuid see on ka kõik,» ütles naine.

«Ma ei usu, et minust saab hea ingel - ma ei ole üldse naerataja tüüpi ega midagi sellist. Kuid show's osalemine ja kataloogides poseerimine on suurepärane,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles