Filmikägu: külas Elastiknaine ise ehk Evelin Võigemast räägib, kuidas «Imelised» hääle said

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmi "Imelised 2" nimitegelased tegutsemas.
Filmi "Imelised 2" nimitegelased tegutsemas. Foto: Kaader filmist

Saatesarja «Filmikägu» augustikuu esimene saade toob üle jupi aja saatejuhtidele Lauri Kaarele ja Kristjan Goldile seltsi külalise, kes andis hääle kinoekraanide kõige venivamale tegelasele.

Jutt käib 14 aastat tagasi kinodes suurt publikumenu pälvinud täispika animafilmi «Imelised» kauaoodatud järjest ning filmi keskmes oleva supervõimetega perekonna matriarhist Elastiknaisest, kelle suuvoodriks on taas Evelin Võigemast. Kuidas käib dubleerimine ja milline on Evelini lemmikanimatsioon, kuulete juba saatest. Sekka lammutavad saatejuhid pulkadeks ka kodumaise kinoedetabeli ja jagavad viimaseid uudiseid, millest põnevamad pärinevad telemaailmast: HBO on tõmmanud kriipsu peale suurele osale «Troonide mängu» harulugudest ja Netflix on taas jõuliselt oma rahakotiraudu avanud. Värsketest filmidest jagavad saatejuhid mõtteid sünge ja tumeda Saksa filmi «Kapten», vene rock-ooperi «Leto/Suvi» ja juba mainutud Pixari animatsiooni «Imelised 2» kohta. 

Kuula saate «Filmikägu» 62. osa:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles