«Võsareporter»: puukidest üürnike elu on jätkuvalt lill

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võsareporter
Võsareporter Foto: Kanal 2

Seekordne «Võsareporter» meenutas üht vana lugu ja selgus, et asjad pole eriti edasi arenenud.

Üheksa kuud tagasi sai «Võsareporter» appikutse Jürilt, kes oli hädas puukidest üürnikega, kes olid end verejanuliselt ta korteri külge imenud ning ei maksnud ei üüri, kommunaale ega allunud üldse mingitele ühiselu reeglitele. Lisaks kasutasid nad asjade ajamisel džungliseadust ehk madalalaubalist rusikaõigust.

Ka «Võsareporter» sai omal nahal tunda Hodakovide püha viha, kui koos korteriomanik Jüriga mindi otsima probleemile lepitust.

Peeter Võsa kohtus nüüd taas Jüriga, kes rääkis, et Hodakovid elavad rõõmsalt tema korteris ja tarbivad tema hüvesid edasi.

Hodakovid on korteris passinud kokku 19 kuud. Kuigi «Võsareporteri» käigu ajal aasta alguses läks tõsiseks madinaks, pole politsei midagi teinud.

Jüri selgitas, et politsei ei sekku tsiviilasja enne, kui kõige lõpus, kui neil tuleb tõesti parasiitidel turjast kinni võtta ja välja visata. Jüril on väljatõstmise otsus olemas, kuid see pole jõustunud, kuna Hodakovid pöördusid avaldusega Harju maakohtusse.

Hodakovid võlgnevad Jürile 7100 eurot ja kui sellele lisada õigusabikulud jm, tuleb paar tuhat eurot otsa.

«Vähe sellest, et ma maksan nende kommunaalid, üürid ja veed, pean ma ise ka ju kuskil elama,» kurtis Jüri.

Vaata saadet allpool!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles