23. Bondi-film kannab pealkirja «Skyfall»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Berenice Marlohe, Daniel Craig ja Naomie Harris uue Bondi-filmi väljakuulutamisel
Berenice Marlohe, Daniel Craig ja Naomie Harris uue Bondi-filmi väljakuulutamisel Foto: SCANPIX

Täna pärastlõunal teatas 23. Bondi-filmi produtsent Michael G. Wilson, et uue 007 seiklustest kõneleva filmi pealkiri on «Skyfall».

Uues linateoses mängivad peaosi Daniel Craig, Javier Bardem, Bérénice Marlohe, Ralph Fiennes ja Albert Finney, edastab The Telegraph.

Daniel Cragist sab superspioon kolmandat korda. Judi Denchi saab uuesti näha luurejuhi M-i rollis. Bondi-tüdrukuks on vähetuntud Prantsuse modell ja näitleja Bérénice Marlohe.

Näitlejanna Naomi Harris mängib naisagent Eve`i.

Produtsent Michael Wilsoni sõnul lekkis uue Bondi-filmi pealkiri juba varem välja. Ta nimetas filmi nime saladuses hoidmist «Londoni kõige halvemini varjatud saladuseks».

Teravapilgulised fännid said filmi jälile, kui märkasid domeeninimesid jamesbond-skyfall ja jamesbondskyfall.

Uue filmi režissööri Sam Mendesi sõnul toimuvad võtted Londonis, Türgis, Hiinas ja Šotimaal.

Mendes lisas, et filmis on üsna mitu väga üllatavat pööret.

Craig sõnas pressikonverentsil, et püüab oma tegelase veelgi meeldejäävamaks mängida. Bondi-tüdruku kehastaja, Prantsuse näitlejanna Marlohe kirjeldas oma tegelast kui glamuurset ja mõistatuslikku naist.

Harris paljastas, et ta roll nõuab palju kehalist tegevust ning selle tõttu peab ta heas vormis olema.

«Tegelen kolm korda nädalas joogaga, sest pean filmis olema üsna mitmes action-stseenis, kaasa arvatud autoga kihutamine ja tulistamine,» lisas Harris.

Filmi tootja Sony Pictures kinnitusel peaks uus Bondi-film Suurbritannias esilinastuma 26. oktoobril 2012 ja USAs 9. novembril 2012.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles