Margus Tsahkna: Eesti mees kardab naist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Laulud tähtedega" finaalsaade, 30.11.2008
"Laulud tähtedega" finaalsaade, 30.11.2008 Foto: Maria Vahuri | Photo Factory

«Eesti mees kardab ebaõnnestuda ning saada negatiivset tagasisidet. Ja kõige rohkem kardame me ebaõnnestuda naistega,» pihib Cosmole poliitik ja laulustaar Margus Tsahkna (31). 

Noore poliitiku arvates tundub meestele, et see töö ja vaev, mida mehed iga päev teevad ja näevad ning millesse meessugu ka sureb, on tehtud justkui naiste pärast. 

Tsahkna toob näiteks end pildituks joonud mehed meie ööklubides, kes kaine peaga naistele läheneda ei julgevat. Mees tunnistab, et on isegi samamoodi käitunud ja on tänu sellele läbi elanud lõbusaid ning väga erinevate lõppudega seiklusi.

«Kui me, mehed, suudaksime endale tunnistada seda hirmu naiste ees, siis suudame avada ka oma silmad sellele, mida naised tegelikult tahavad. Ja see ei ole mitte maailmavalu ja muret kandev sisemiselt ebakindel ja välimiselt julgeks joonud pisut ülekaaluline, suitsu järgi haisev MEES, vaid midagi palju lihtsamat,» on Tsahkna veendunud.

Kuidas sulle tundub, Elu24 lugeja, kas eesti meestel on naiste ees hirm?

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles