Ken Saan ei kommenteeri salaja sõlmitud abielu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Idioot» - Rainer Sarneti draama esilinastus 12. oktoobril  Tallinnas Coca-Cola Plazas. 
Rain Tolk koos kaasaga ja Ken Saan üksinda
«Idioot» - Rainer Sarneti draama esilinastus 12. oktoobril Tallinnas Coca-Cola Plazas. Rain Tolk koos kaasaga ja Ken Saan üksinda Foto: Jelena Rudi

Kõmuline telemaastiku kündja režissöör ja produtsent Ken Saan on tekitanud sahinaid kuluaarides juba kuu aega, et hakkab naist võtma.

Nädalavahetusel läks suhtlusvõrgustikus Facebook elu päris kihama, kui tuntud filmimees hõikas oma seinal maha, et on laupäevast saati modellist elukaaslase Arlin Puustiga (25) abielus. Lühikese ajaga kogus Ken terve portsu õnnitlusi ja kiidusõnu, kirjutab Õhtuleht.

Eraelulistel teemadel mees jutukas pole

Elu24-le filmimees oma salajasest abielust valmis rääkima polnud. «Ma ei ole üldse vaimustuses sellel teemal rääkima,» ütles Saan.

Tema hea sõber Andres Maimik ütleb, et Ken ei pidanudki pulmi. «Registreeris lihtsalt oma kooselu,» teab Maimik rääkida.

Filmimees naudib papastaatust

Teleprodutsent ja filmimees Ken Saan tõi oma kallima Arlini seltskonda 2010. aastal. Juba selle aasta veebruarist naudib ta papastaatust, sest just siis sünnitas Arlin nende perre esiklapse - tütre, kelle nimeks sai Lumi Lulu.

«Meie laps on perfektne, ilus, rõõmus ja me oleme maailma kõige õnnelikumad vanemad,» ütles Ken tollal ajakirjale Kroonika.

Ken Saan sai laiemale avalikkusele tuntuks kõmulise «Esto TV» tegijana koos Rain Tolgiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles