«Võsareporter» lahendas enneolematut armuvalukolmnurka

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võsareporter
Võsareporter Foto: Kanal 2

Seekordses Kanal 2 saates «Võsareporter» käis Peeter Võsa inimsuhtepundart harutamas.

Võsa sai Helme bussijaamas kokku inimesega, kellel oli tõsine mure. Härra Mati võttis kohtumisele kaasa proua Liia, kes, nagu hiljem selgus, oli selle armuvaluloo üks põhjustajatest.

Nimelt oli Mati pikka aega õnnelikus kooselus oma naisega, kelle juurest ta aga teatud Liiaga seotud põhjustel mõni aeg tagasi välja kolis. Liia juures resideerus vanahärra kaks kuud, kuid siis tekkis uus elukaaslane ka härra poolt hüljatud naisel, kellega 22 aastat koos veedeti. Vanahärra naine kolis kokku vanglast vabanenud mehega ja seda ei suutnud härra Mati sugugi heaks kiita. Nüüd tahaks oma naist tagasi, aga...

«Kui palusin viimast korda, siis oli vang seal juba. Ma ütlesin, et kallikene, anna mulle andeks. Ma olen sulle eluaeg truu olnud - ma joon naistega, aga ma ei seksi mitte kellegagi peale sinu. Ma ei suuda seda teha. Minu naine on minu naine ja võõrastega ma ei seksi,» kinnitas Mati.

Mati sõnul armastab ta oma endist naist metsikult ja ta on hingevalu tõttu hulgaliselt valuvaigisteid söönud.

Villi - kes tappis väidetavalt kaks meest ja tükeldas ühe - on küla peal tuntud naistemees, kes olla ka naisi ahistanud ja vägistanud.

Mati võttis lilled ja šokolaadikarbi kaasa ning läks endise kaasa Malle südant tagasi vallutama.

Malle seletas, et tüli sai alguse sellest, et Mati kakkus tema enda kodus ühe teise naise, Liia, paljaks. Mati ei olevat Malle vastu üldse huvi tundud seni, kui sai teada, et Mallel ja Villil lausa pulmad plaanis.

Mati visati aga Malle korterist välja ja mees ähvardas enda lausa üles puua.

«Loodame ikka, et vanahärra sellist koletut pattu ei tee, et nööri tõepoolest endale kaela paneb. Kui jahtuvad kired ja aeg ravib haavad, leiab ehk ka härra Mati endale kena kodukana ja nad elavad õnnelikult ja rahus oma päevade lõpuni,» lisas Võsa lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles