VIDEO Naine jäi telekaamerate ees naerualuseks, kui tema taimetoitlasest koer hakkas liha sööma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koeraomanik Lucy arvas, et kliimamuutus tegi tema lemmikust taimetoitlase
Koeraomanik Lucy arvas, et kliimamuutus tegi tema lemmikust taimetoitlase Foto: Kuvatõmmis videost

Koeraomanik, kes väitis, et tema koer hakkas kuumade suveilmade tõttu taimetoitlaseks, tehti televisiooni otsesaates naerualuseks, kui tema koer valis tavalise taimetoidu asemel saatetegijate poolt pakutud lihatoidu.

Lucy Carrington otsustas oma Husky koera nimega Storm panna taimetoidudieedile, kui talle tundus, et koer enam oma tavapärast sööki süüa ei taha. Naine uskus, et koer tahab olla taimetoitlane ja hakkas talle edaspidi ostma lihavaba koeratoitu ning pakkus ka ülejäägina olevaid juurikaid, kirjutas Metro.

Kuid Briti hommikuprogrammi saates «This Morning» näidati, kui väga naine eksib, kuna koer valis kahe toidukausis olevast toidust selle, milles oli liha. Koerake ei kaalunudki hernete ja porgandite baasil tehtud toitu, mis oli temast vaid mõni sentimeeter eemal. Stormile anti võimalus valida kahe erineva toidu vahel, kui samuti saates olnud loomaarst Scott Miller sõnas, et dieedivahetusega võetakse loomalt ära võimalus valida, mis toitu ta eelistab.

Saatejuht Eamonn Holmes sõnas: «Sa ütled, et koerad ei suuda valikut teha, kuid selles saates antakse talle see võimalus.»

Mõni sekund hiljem ajas Storm endal juba liha kurgust alla.

Carrington, kes ise pole taimetoitlane, sõnas: «Oh mu pisike ... ma ei teadnud. Kui aus olla, siis on ilmad viimasel ajal palju jahedamaks muutunud. Suvekuudel loobus ta enda söögi söömisest. Ma ei ole kindlasti üks nendest, ma ei ole taimetoitlane ega vegan, kaugel sellest, kuid ma olen enda lihatarbimist kõvasti vähendanud.»

Pärast saate lõppu hakkasid kümned ja kümned inimesed teda looma väärkohtlemises süüdistama.

Üks sõnas: «Looma väärkohtlemine, koerad on lihatoidulised.»

Teine lisas: «Ma elan kaasa «taimetoitlasest» koerale Stormile, kes sööb liha.»

Koeraomanik Lucy lahkus saatest lubadusega loomale taas liha söötma hakata. «Kui see on see, mida ta tahab, siis loomulikult ma kohanen vastavalt sellele,» sõnas Lucy.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles