Tanja Mihhailoval oli «Laulupealinna» eel kõht tühi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanja Mihhailova
Tanja Mihhailova Foto: Viktor Burkivski

«Nii palju tegemist on, et ei ole jõudnud isegi süüa. Kõht on nii tühi. Lisaks sellele, selline all-over-the-place tunne on,» muljetas Mihhailova saate otse-eetri eel.

Enne «Laulupealinna» eetrisseminekut jooksis Mihhailova trajektooril lava-garderoob-grimmiruum ning närveldas tühjast kõhust tingitud nõrkuse käes.

«Tänane päev on olnud väga kiire. Ei ole terve päev midagi söönud. Pean midagi süüa leidma, muidu pole laval jõudu esineda,» rääkis laulja.

Kahe esituse ettevalmistusest tingitud kiirusest aga Mihhailova end vaevatuna ei tundnud. «Siin pole ju sisuliselt midagi uut. Artistina pean valmistama tihti ette terveid kontserte, kus tuleb täita poolteist tundi. Aga muidugi lavapartnerite leidmine on teinud selle muidu lihtsa ülesande keerulisemaks,» märkis Mihhailova.

Kui laulja ise peaks kellegi lavapartner olema, ei jätaks ta seda võimalust kahtlemata kasutamata. «Selge on see, et jõuga neid kaaslasi lavale ei lükka. See on vaba valik. Neile on see kindlasti väljakutse ja väga huvitav kogemus, mida ei jätaks ma isegi kasutamata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles