Koit Toome oli saate eel kõigutamatult enesekindel ja rahulik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit Toome
Koit Toome Foto: Viktor Burkivski

Seekordses «Laulupealinna» saates peavad Eesti artistid ettevalmistama kaks laulu ning valima kaks lavakooslust saateprodutsentide poolt ette antud ülesannete kohaselt.

Koit Toome ja Laagri ülesandeks oli esineda kooriga ning noore lapslauljaga. Koidu õnneks läksid hoolimata tagantsundivast kiirusest ülesannete lahendamised lihtsalt ja loogiliselt.

10-aastase Jaagupiga kohtus Toome juba kuu aega tagasi. «Kohtusime kuu aega tagasi ühel kontserdil ja kui nüüd tuli võimalus temavanusega koos laulda, siis võtsingi ühendust.»

Toome kiitis lavapartneri tugevat häält ja lavalist julgust. «Ta on väga võimekas noormees ja meie kooslauldav lugu on kahtlemata väga võimas,» jäi Toome enesekindlaks.

Saate kardinatetagust atmosfääri kirjeldab Toome kui rahuliku ja pingevabana. «Ei ole kuidagi pingelisemaks läinud. Vastupidi - oluliselt rahulikum on, sest meid on vähemaks jäänud. Ei ole põhjust pabistamiseks, tunnen end väga hästi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles