Birgit esitab Oti tuntud loo «Süte peal sulanud jää»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Birgit Õigemeel.
Birgit Õigemeel. Foto: Viktor Burkivski

Pühapäevases «Laulupealinnas» astub Birgit Õigemeel lavale Ott Leplandi repertuaarist tuntud looga «Süte peal sulanud jää» (autoriteks Jussi Nikula & Caleb, Aapo Ilves).

Oma laulude ettekandeid teiste artistide poolt Lepland ei pelga. «Mina olen kahe käega selle poolt, tore kui inimesed valivad enda repertuaariväliseid lugusid.»

«Täitsa huvitav moment on praegu see, et võistlen pühapäeval enda loo vastu. See saab olema kindlasti põnev kogemus,» lisab Lepland.

Kuidas võiks Birgit saada loo «Süte peal sulanud jää» esitamisega hakkama, selle kohta jagub Otil vaid kiidusõnu. «Arvan, et Birgit saab väga hästi hakkama, sest tegemist on väga särava ja vokaalselt võimeka naisartistiga.»

Ott usub, et tõenäoliselt ei tee Birgit tema lugu sellises võtmes, nagu seda on harjutud kuulama. «Ma loodan, et ta teeb selle n-ö enda omaks ja seda ootan tõesti põnevusega,»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles