Kate Winslet asus keset tulekahju rinnahoidjat selga toppima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Winslet
Kate Winslet Foto: SCANPIX

Näitlejanna Kate Winslet meenutas hiljutist tulekahju, kui ta pidi sir Richard Bransoni 90-aastase ema Eve'i majast välja kandma.

Winslet ja tema kaks last, kümneaastane Mia ja seitsmene Joe, veetsid Briti ärimehe erasaarel Kariibidel puhkust, kui villa põlema läks.

Winslet meenutas juhtunut saates «The Graham Norton Show»: «See oli tõeliselt hirmuäratav. Ärkasime kell pool viis hommikul üles karjete peale, et puhkenud on tulekahju. Hüppasin üles ja jooksin tulekahju poole, kuid siis taipasin, et me võime surma saada, pöörasin ringi ja käskisin lastel tuppa minna ja uks sulgeda. Siis mõtlesin - mis edasi?»

Staar jätkas: «Jooksin magamistuppa ja panin rinnahoidja selga. Sellistel kohutavatel hetkedel võid sa teha kõige veidramaid asju! Hakkasin rinnahoidjat selga panema, kuid taipasin, et see võtab liiga kaua aega, nii et loobusin sellest ja panin t-särgi selga. Seejärel haarasin lapsed ja vanaema. Kandsin Eve Bransoni trepist alla. Ta on erakordselt stoiline ja võimas daam ning ta oleks kindlasti ka omal käel välja saanud.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles