Ohtlik värk: 8 uskumatut seksiõnnetust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seks. Foto on illustratiivne.
Seks. Foto on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Veebisait thefrisky.com pani kirja kõige pöörasemad seksiõnnetused.

Peta kallimat ja murra peenis

Uuest uuringust selgus, et pooled peenisevigastuse tõttu ravile pöördunud meestest olid õnnetuse ajal abieluvälist seksi harrastamas.

Kurdistav suudlus

Hiina naine jäi kurdiks, kui kirglik suudlus tema kuulmekile purustas.

Maasikahalvatus

Uus-Meremaal toimetati halvatud vasaku käe tõttu haiglasse naine. Arstid avastasid, et tal oli tekkinud insult maasika pärast, mille partner ta kaelale tegi.

Sissehingatud kondoom

Pärast pool aastat kestnud pidevaid köhahooge arsti poole pöördunud India naise kopsust avastati kondoom. Tuli välja, et ta oli selle suuseksi ajal sisse hinganud nii, et ei pannud tähelegi.

Tikksaedildo

Ameerika paarike paigutas tikksae otsa dildo, jättes saetera alles. Õnnetus hüüdis tulles ja naine sattus ränga vagiinavigastusega haiglasse.

Neoontagumik

Horvaatlane toppis neoonpirni sinna, kuhu päike ei paista. Pirn plahvatas ja mees sai peaaegu surma.

Wii Fiti nümfomaan

24-aastane Briti naine mängis oma Wiiga, kui kukkus laualt maha ja vigastas närvi, mis tekitas «püsiva seksuaalse erutuse sündroomi». Pärast õnnetust võivad isegi kõige väiksemad vibratsioonid ta orgasmini viia.

Raudne peenis

Malaisia keevitaja üritas oma peenist pikendada ja nikerdas selle otsa mutri. Loomulikult jäi see erektsiooni tekkides kinni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles