Palju õnne! Paljas Porgand sai perelisa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blogija Paljas Porgand ehk Merilin Taimre koos kallimaga.
Blogija Paljas Porgand ehk Merilin Taimre koos kallimaga. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Blogija Paljas Porgand ehk Merilin Taimre on otsustanud kodu pakkuda napilt kahekuusele kassipojale.

Merilin on juba lapsepõlvest saati jaganud oma elu mitme loomaga ning suure loomaarmastajana otsustas ta kodu pakkuda 2-aastasele triibikule Ellile, kelle Merilin otsustas endale võtta käesoleva aasta alguses, pärast uue kodu soetamist. Läbi kasside turvakodu Facebooki lehe, leidiski ta «selle õige». 

Oma blogis väljendab naine tihti suurt rõõmu- ja armastustunnet oma armsa lemmiku vastu. Alles hiljuti suutis ta läbi omamoodi meditatsiooni saada lähedast kontakti oma lemmikuga, kes varem voodisse kaissu pugenud ei olnud, kuid ühtäkki lähedust otsides täielikuks kaisuloomaks muutus. 

Nüüd on Merilin leidnud, et tema kodus ja südames on ruumi veel ühele armsale loomale, kellega oma eluteed jagada. Veidi alla kahe kuu vanune kassipoeg Liisu. Oma värske suure õega on suhted esialgu veel keerulised, kuid kõik head asjad sünnivadki vähehaaval ja järgemööda!

Mõnusat kodunemist nii uuele pereliikmele, kui Ellile ja omanikule!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles