Hugh Jackman suudles oma abikaasa ja poja ees teise naisega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Hugh Jackman.
Näitleja Hugh Jackman. Foto: ITAR-TASS

Musklimehe Hugh Jackmani arvates on näitlejatar Evangeline Lilly väga hea suudleja. Kahe lapse isal avanes võimalus oma kolleegi suudelda filmi «Real Steel» võtetel, vahendas Metro Lyrics.

Kui mehe abikaasa Deborra-Lee on sellega harjunud, siis nende 11-aastane poeg Oscar polnud vaatepildist sugugi vaimustatud. Küsimusele, kuidas lastele film meeldis, vastas mees, et nad armastasid seda. Jackmani sõnul oli see laste jaoks esimene linateos, kus nad oma isa näitlemas nägid. «Ma ei taha, et nad näeksid, kuidas ma kellegi pea maha võtan, see õõnestaks mu koduseid suhteid. Filmis oli üks stseen, kus ma Evangeline Lillyga suudlesin. Deb on sellega harjunud. Vaatasime mõlemad poja poole, kes pole mitte kunagi oma isa mõnda teist naist suudlemas näinud. Ta ei kinkinud meile ainsatki pilku, jõllitas ekraani ja ütles, et mul tuleb nüüd pahandusi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles