Kate Winslet vahetas pärast tulekahju mehe välja

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Winslet
Kate Winslet Foto: SCANPIX

Briti staar läks miljardär Richard Bransoni Kariibi mere saarel Neckeril asuvasse villasse puhkama ühe mehega, kuid lahkus sealt hoopis teisega.

Winsleti uueks kallimaks on Bransoni sugulane Ned Abel Smith, hüüdnimega Mr. RocknRoll, kirjutab Daily Mail.

Näitlejanna ja ta modellist kallim Louis Dowler jäid fotograafide kaamerate ette möödunud kuul kui nad miljardäri 60 miljonit naela maksnud erasaarele lendama hakkasid.

Puhkus Neckeri saarel muutis nii Bransonite perekonna kui ka Kate Winsleti elu. Tulekahjus hävines Bransoni villa, keegi kannatada ei saanud.

Kate Winslet sai kuulsaks sellega, et päästis Bransoni eaka ema põlevast majast.

Pärast saarel juhtunut valis Winslet endale uueks meeskaaslaseks Ned Abel Smithi. Neid nähti saarelt koos lahkumas ning New Yorki lendamas.

Sellel nädalal osalesid Winslet ja Smith koos Londonis Kensingtonis kuningliku geograafiaühingu peakorteris Richard Bransoni isa Ted Bransoni mälestusüritusel.

Smith läks hiljuti lahku oma senisest kallimast, Briti multimiljonäri, vikont Cowdray tütrest Elizast.

Kuid Smith ja ta naine ei ole ametlikult lahutatud.

Allika väitel läks Smith Neckeri saarele oma murtud südant ravima ning mõtteid mujale viima.

«Kate Winsleti seal olemine andis talle eluisu tagasi. Nad on ka varem kohtunud. Nüüd on nad New Yorgis koos,» lausus allikas.

Kate Winselti esindaja ei soovinud staari eraelu kommenteerida.

Smithi naine Eliza tahtvat meest tagasi ning ta loodab, et nad lepivad ära. Nad abiellusid 2009. aastal Eliza perekonnale kuuluvas mõisas Sussexis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles