Mick Jagger plaanib Rolling Stonesi taasühinemisest bändikaaslase välja jätta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mick Jagger
Mick Jagger Foto: MAVRIXONLINE.COM

Väidetavalt soovib Mick Jagger Rolling Stonesi taasühinemist ilma Keith Richardsita. Staar andis sellest mõista oma elulooraamatus «Life», kirjutas Metro Lyrics.

Muuhulgas tunnistas mees, et talle meeldiks bändiga taas Londoni klubis Marquee esineda, sest just seal leidis aset nende esimene kontsert.

Jagger rääkis ajakirjale Britain’s Live, et ehk oleks mõistlik minna tagasi sinna klubisse, vastu võtta autahvlid tehtud töö eest ning tuurile mitte minna. «See töötaks, välja arvatud Keithi jaoks, kes ei saa loomulikult tulla. Charlie Watts saaks küll tulla, aga tema ei saaks autahvlit.»

Jaggeri uue bändi nimi on SuperHeavy, kus teevad kaasa muusikud nagu Joss Stone, Dave Stewart, Damian Marley ja AR Rahman. Mehelt küsiti, kas ka tema endise bändi liikmed on praeguse materjaliga tuttavad. Jagger vastas: «Ronnie kuulas seda. Ta on väga muhe ja toetav. Talle meeldis see väga, tegelikult meeldis see neile kõigile. Eriti just mõned esimesed n-ö mustrid, millega me alustasime. Charliele meeldis see ka. Talle meeldib selline groove, tal on hea kõrv. Ma ei tea, kas Keith tegelikult üldse seda väga kuulas. Ma ei tea mida ta üldse kuulab. Tema väitel Chuck Berryt, kuid ma imestan kui see päriselt nii olekski.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles