Edgar Savisaar tegi Sofia Derjuginale abieluettepaneku?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sofja Derjugina ja Edgar Savisaar
Sofja Derjugina ja Edgar Savisaar Foto: www.emu.ee

Väidetavalt on poissmehest Edgar tüdinenud üksiku elust ja teinud Sofiale abieluettepaneku – neidis olevat andnud küll oma nõusoleku kokku kolida, kuid abiellu astumise osas heitlevat veel plusside ja miinuste vahel, kirjutab Kroonika.


Üheaegselt Sofia heitlustega ei näi ka Edgar teadvat, mida soovib. Napp võit erakonna suurkogul pani ta veelgi rohkem kahtlema inimestes enda ümber. See kajastub ka isiklikus elus. Naiste suhtes on Edgar olnud alati muutlik. Seda illustreerib ka aastatetagune seik, kui veel Vilja Savisaarega abielus linnapea Kadri Simsoni (neiupõlvenimega Must) pulmas hoopis oma kolleegi Olga Ivanovaga miilustas.

Kui Edgar jääb tabamatuks, siis Sofia diskreetseks. «Isegi kui ma tõsiselt tahaksin kellegagi abielluda, teaks meedia sellest viimasena,» teatab Sofia.

Fakt on aga, et kui Savisaar põrutas neljapäeval lähetusse Odessasse, figureeris tema saatjate ridades mitteametlikult ka preili Derjugina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles