Arvustus: Kanal 2s algas uus paaripanekusaade

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallatu Kairit Tuhkanen otsib maameestele kaasasid.
Vallatu Kairit Tuhkanen otsib maameestele kaasasid. Foto: Kanal 2

«Peremees otsib perenaist» Kanal 2s neljapäeval 20.30, kordus reedel 11.30.

Õnneks pole eile startinud «Peremees otsib perenaist» selline sotsiaalporno, mis mõnest «Naistevahetuse» saatest ekraanil säras. Tegijad on kokku kraapinud Eesti maameeste – sest kõik osalejad elavad maal, üks neist pole elu sees Tallinnagi sattunud – kõrgemasse keskklassi.

Neile meestele said siis naised suvel kirju saata ja nagu kuulda, tuli vastuseid sadu. Teada on, et kõige populaarsem on 41-aastane firmajuht Tarmo. Eks firmajuhi vastu ongi armastus kõige kergem tärkama. Meeste ootused naistele olid üsna standardsed – peaasi, et oleks hooliv ja hoolitsev ja armastav ja iseseisev. Vaid üks kutt põrutas otsekoheselt välja, et talle sobib vaid ilus, blond ja suurte tissidega.

Esimesi pisaraid nägi juba esimeses saates, see näitab tootjafirma Filmimees ja produtsent Raivo Lugima klassi. Küllap nad juba teavad, mida üks õige reality nõuab – kui keegi haiget ei saa, siis pole asi õige.Vaene üksikisa Emeli pidi niiskete silmadega pealt vaatama, kuidas temast populaarsemad isased daamidega kudrutasid – kirjas end tema pojakese armastavaks emaks lubanud naine ei tulnud lihtsalt kohale

Esimeses saates sai osalevate naiste kohta kahjuks vähe teada. Vanus öeldi vaid mõne kohta, kõigi kohta ei ametitki. Huvitav oleks teada, miks nad saates osalevad. Pea kolmandik avasaatest koosnes lõikudest «saates tulemas» ja «järgmises saates», seega jäi 37-minutilisest saatest sisu jaoks üsna vähe järele.

Ehk tulevased saated, kus naised meeste juurde nädalaks elama saadetakse, om huvitavamad. Popartist Kairit «Niki» Tuhkanen saab saatejuhina Krista Lensini jälgedes kaunis kenasti hakkama. Kohati väänab ta hääle natuke liialt siirupiselt nurruvaks, aga noh. Las ta siis olla selline heleroosa saatejuht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles