Ööklubi Teater alustab hooaega Ibiza-peoga!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2. septembril annab ööklubi "Teater" peohooajale stardipaugu Mark Robinson otse Ibizalt!
2. septembril annab ööklubi "Teater" peohooajale stardipaugu Mark Robinson otse Ibizalt! Foto: Ööklubi teater

Ööklubi Teater läheb sügisele vastu uue programmi ja põnevate esinejatega. Homme, 2. septembril annab peohooajale stardipaugu Mark Robinson otse Ibizalt!


Kevadel Tallinnas Vene Teatri majas (Vabaduse Väljak 5) avatud klubi oli hoone üldremondi tõttu suvel suletud. Nüüd on fassaad tellingutest puhas ja klubis seeski mitu uuendust.

Kõigepealt tuleb ära mainida võimsam helisüsteem ja peolistele lähemale nihutatud DJ-pult.  Ka kaunite tantsijate jaoks mõeldud poodiumid asuvad nüüdsest peomöllu keskel.

Ööklubi Teater hooaja avaüritus kannab nime In Love with Ibiza. Otse peomekast Ibizalt toob meile  tõeliselt kuuma klubimussi DJ Mark Robinson.
 

Mark on tantsumuusikaäris olnud juba 17 aastat ja selle ajaga jõuab palju. 1996. aastal hakkas ta plaate mängima moeshow'del ja -pidudel, olles üks esimesi diskoreid, kes mängis ka London moenädalal.

Ta on askeldanud netiraadio Soho Live juures ning töötas aastaid  plaadifirma Peppermint Jam heaks. Tema töö ja vaev olnud paljude  SE:SA, Inaya Day ja Mousse T hittide edu taga.

Muide, Robinsoni käsi on mängus ka meie oma Rulers of the Deep'i singli Planet Drum väljaandmisel.

Eelmise aasta lõpus pakkus klubiüritusi korraldav Pukka Up, et Robinson  tegeleks nende uue leibeliga ja valmis klubi-mix albumi Ibiza Loves Me jaoks.

Mark Robinson on mänginud sellistes kuulsates Londoni klubides nagu Matter, Ministry of Sound, Pacha, Turnmills jne. 2010. aastal rõõmustas Robinson tantsuhuvilisi 60 klubis üle maailma.
 

Reedesel peol klubis Teater toetavad teda DJ Erkki Sarapuu ning Ruslan trompetil ja Caspar Salo bongodel. Ja muidugi ei tasu unustada silmipimestavaid tantsijad!
 

Sissepääs 8 eurot. Kõik, kes lisavad ennast Facebookis attending nimekirja hiljemalt reedel kell 21-ks, saavad klubisse 2 eurot soodsamalt.

Teadmiseks neile, kes reedel peole jõua - laupäeval saab klubis Teater alguse peosari Cherry esitleb: Studio Disco, kus seekord teeb funky Kool & the Gang stiilis seti „Eesti otsib superstaari“ saatest tuntuks saanud Raimondo Laikre. Pileti hind Cherry.ee-s 5 ja kohapeal 10 eurot.
 

Ööklubi Teater (Vabaduse väljak 5) on avatud igal reedel ja laupäeval kella 23:00-05:00.
Laudade reserveerimine telefonil 56 88 4444 või e-posti aadressil info@klubiteater.ee
Vaata lisa ööklubi Teater Facebooki lehelt või kodukalt www.klubiteater.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles