Club Hollywood tähistab mesimagusat 16. sünnipäeva trendiloova tantsumuusikagurmaaniga

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ben Westbeech
Ben Westbeech Foto: Will Cooper-Mitchell

10. septembril tähistab Club Hollywood mesimagusa peoga 16. pidutsemisaasta täitumist. Super Sweet 16 pakub traditsiooniliselt üllatusi ja fun´i– sel korral nii baarides kui ka laval. Uuendusmeelse ning trenditeadliku publiku jaoks on sel korral „kirsiks sünnipäevatordil“ Ben Westbeech.

Sünnipäevapeo peaesineja Ben Westbeechi puhul on tegemist Bristolist pärit muusikagurmaaniga, kes avastati plaaditööstuse poolt läbi demolindi Saab 900 tagaistmel. Hõlmates endas laulja, DJ, produtsendi ja multiinstrumentalisti rolle, tunneb Ben ennast mugavalt pea igas žanris alustades hip hopi ja jazziga ning lõpetades d&b ja house muusikaga. Üleilmse tuntuse saavutanud hittlugude "So Good Today" ja "Get Closer" saatel on ta võlunud publikumi maailma erinevates nurkades ning jäänud eelkõige meelde oma lavapealse karisma ja musikaalsusega. Kogu see mitmekülgsus ongi peamine põhjus, mis teeb hr. Westbeechist tõelise maiuspala kõigile tantsuplatsi ja sõrmenipsu sõpradele!

Ben astub Eestis üles koos LIVE-bändiga esmakordselt just Club Hollywood´i sünnipäevapeol. See live on dream-come-true kõigile tõelise uue suuna tantsumuusika austajatele! Tavalise läptopist muusika mängimise ja laulmise asemel on oodata suurejoonelist lavashow´d ning kahtlemata kõikidele naistele meelepärast perfoomansit.

Peaesinejat soojendamas Erkin Antov (Jazzitup) ning peale bändi valivad paksu bassi ja bängereid Critikal (Big Bängers) + MVP (Paks Bass).

Lisainfo: www.clubhollywood.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles