10 pöörast vagiinaõnnetust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aluspesus naine
Aluspesus naine Foto: SCANPIX

Veebisait thefrisky.com pani kirja naisterahva intiimkehaosaga seotud uskumatud juhtumised.

Arstid näevad asju, millest tavainimene ei oskaks unistadagi. Kord toodi kiirabisse naine, kes kaebas valu alakehas. Arstid uurisid asja lähemalt ja leidsid tema vagiinast terve kana. Naine selgitas, et kuna ta on viljatu, toppis ta kana sisse ja lootis, et see muutub beebiks.

Järgmine kord, kui sa jalapeñot tükeldad ja tampooni vahetama hakkad, pese käsi väga-väga hästi. Üks vaene naine pidi häbet jogurtiga loputama, et põletavast valust lahti saada.

Veesuusatajad, olge ettevaatlikud, teid võib tabada «suusaklistiir». See tähendab, et veesuusataja kukub selili vette nii suurel kiirusel, et vesi tungib intiimkehaosadesse ja põhjustab rebendeid.

Üks vanem naine kurtis arstidele, et tema jalgevahelt kasvavad välja võrsed. Tegemist ei olnudki ülipikkade kubemekarvadega, vaid täiesti ehtsate kartuliidudega. Ta pani sinna kartuli, et allavajunud emakat paigal hoida.

Allison Henry on naine, kelle emakas kukkus kehast välja, kui ta end altpoolt pühkis. Säärase olukorra ametlik nimi on «emaka allavaje», kuid seda kirjeldavad paremini sõnad «uskumatult hirmuäratav».

Florida naine põhjustas tõsise autoõnnetuse, kui otsustas juhtimise ajal oma jalgevahet raseerida. Ta oli teel Key Westi, kus pidi oma poiss-sõbraga puhkust veetma, ja tema eksabikaasa oli kõrvalistmel.

Vagiinas pole sobilik hoida paljusid asju. Näiteks heroiini, retseptiravimeid ning lahtist paberraha ja münte. Pennsylvania naine Karin Mackaliunas kasutas sedasamust käekotina.

Pime Briti füsioterapeut torkas kogemata oma sõrme patsiendi päraku asemel vagiinasse, kui tahtis teha sisemise õndraluu massaaži. Kõik selles loos tundub väga vale...

Vagiina ei sobi käekotiks ja veel vähem peidupaigaks. Alakehavaevuste tõttu kiirabisse pöördunud naise vagiinast leiti autovõtmed. Ta ei soovinud, et poiss-sõber sõitma läheks, mistõttu peitis võtmed kohta, kuhu too «kunagi ei vaata».

Naine ehmatas günekoloogi, kui röntgenipiltidel ilmus nähtavale relvakujuline ese. Arst viis läbi kiiroperatsiooni, et naine enda sisemust kogemata segi ei laseks. Tuli välja, et see oli kõigest tulemasin. Mille juures oli heroiinipiip.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles