Sõber: Amy Winehouse päästis mu elu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amy Winehouse
Amy Winehouse Foto: SCANPIX

Varalahkunud lauljatari Amy Winehouse'i sõber avalikustas, et staar päästis ta elu, kui maksis hädavajaliku operatsiooni eest.

Winehouse ja Julian Jean-Baptiste said lähedaseks 2009. aastal võõrutusravil St Lucial ning lauljatar otsustas kinni maksta 4000-naelase songaoperatsiooni, kirjutas The Mirror.

«Ta päästis mu elu. Song tegi mulle põrguvalu. Teadsin, et minuga on midagi valesti, kuid mul polnud raha, et arsti juurde minna,» meenutas Jean-Baptiste.

«Amy tuli ühel päeval rannal minu juurde ja sai kohe aru, et midagi on valesti. Ta küsis, kuidas ma end tunnen. Ütlesin, et mul on suured valud. Järgmisel hetkel andis tema ihukaitsja mulle raha, et saaksin arsti juurde minna. Operatsioon maksis terve varanduse ja Amy maksis selle kinni. Üritasin teda hiljem tänada, kuid ta lihtsalt kallistas mind ega öelnud midagi. Kui tema surmast kuulsin, nutsin mitu tundi järjest,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles