Meeste lemmik tattood

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tattoo festival Street Expo Mirror Rock Cafe's
Tattoo festival Street Expo Mirror Rock Cafe's Foto: Jelena Rudi

Mees, sa tahad lasta endale tattoo teha, kuid ei tea täpselt millist ja kuhu. Mõni vend juurdleb probleemi kallal aastaid ning lööb lõpuks käega.

Elu24 näitab sulle aga kümmet maailma populaarseimat teemat, mida mehed endale tätoveerida lasevad. Võib-olla on sellest ka sulle abi.

Linnuke kaelal

Meremeeste seas on eriti populaarne sinilind. Näiteks, kui madrus on seilanud üle 5000 meremiili, siis laseb ta tätoveerida oma kaelale sinilinnu.

Kui merekaru on seilanud üle 10 000 miili, siis tätoveeritakse talle teine samasugune linnuke teisele poole kaela. Tavaliselt vaatavad linnud ühes suunas ning üks neist tehakse sinise- teine punase värviga.

Pealuu

Selle tattoo sõnumiks ei ole sugugi surm või depressioon. Pigem tahetakse sellega meelde tuletada, et oleme kõik surelikud või et elu on lühike ja seda  tuleks nautida täiega.

Mõni vend tätoveerib selle oma rinnale, õlale või sääremarjale, et meenutada mõnd varalahkunud sõpra. Taoline tattoo on näiteks räppar Eminemi vasakul õlal.

Draakon

Usutakse, et draakon toob tema kandjale õnne, annab jõudu ja jõukust. Arvatakse, et mida suurem draakon, seda suurem on ka sinu õnn.

Seda sümbolit armastavad metsikud ja vabad mehed. Draakon on tätoveeritud näiteks rokkar Lenny Kravitzi kehale. Selle pea lebab muusiku  vasakul rinnal, keha väänleb üle õla ning kujund lõpeb käsivarrel.

Taoline tattoo sobib vaid suurepärase kehaehitusega meesterahvale. Arvatakse et draakoni silitamine toob õnne. Seega on see üks kavalamaid nippe kaunitaride tähelepanu äratamiseks ning enda silitama meelitamiseks.

Südamedaami nimi

Suure lombi taga armastatakse sedasorti armupanti vägagi. Eriti populaarne on see Valentinipäeva ehk sõbrapäeva paiku.

Oma naise või tüdruksõbra tattoo lasevad enda kehale tätoveerida vaid maailama romantilisemad mehed. Tavaliselt tehakse see sellisesse kohta, kus see oleks kõigile hästi näha ehk siis käeseljale.

Näiteks on filminäitleja Johnny Depp`i paremale käsivarrele tätoveeritud «Winona Forever», mille mees lasi näitsikust lahku minnes kiirelt ümber teha «Wino Forever».

Filmistaar Billy Bob Thornton kandis käsivarrel veel mõned aastad tagasi oma elu armastuse «Angelina" nime. Selle varjamiseks on, peale armastuse otsasaamist, tätoveeritud ingel ning sõna «peace».

Filminäitleja Jude Law on lasknud oma käelt eemaldada tütarlaps «Sadie» nime.

Süda, mille  sisse kirjutatud «Mom» ehk «Emps»

See on armastuse ülim tunnustus. See on armastus, mis on suurem, kui elu.

Sellise sentimentaalse tattoo lasevad teha heasüdamlikud ning väga suure südamega kutid. Ja millisele tüdrukule ei meeldiks poiss, kes armastab oma ema ning tahab seda kuulutada ilma valehäbita tervele maailmale.

Selline nunnu tattoo on näiteks Johnny Depp`il. Tema vasakul käel ilutseb emme «Betty Sue» nimi.

Pin-Up Girl

Taolised tattood olid eriti populaarsed II Maailmasõja ajal. Sõdurpoisid kleepisid Pin-Up tüdrukute pilte näiteks oma voodite kohale või öökapi ustele, et leevendada koduigatsust.

Tänapäeval lasevad enda musklitele seksika Pin-Up Girl`i tätoveerida tavaliselt  rekkajuhid või musklimehed.

Kaunitar tätoveeritakse täpselt nii, et muskleid liigutades liiguks kaasa ka näiteks Marilyn Monroe rinnad või Betty Boop`i tagumik.

Rist

Üks suurimaid meeste lemmikuid on rist - kristluse sümbol. Neid tehakse igas suuruses ja erinevates variatsioonides.

Sellise tattoo lasevad endale teha kutid, kes usuvad jumalasse, kuid on samas ka mässajad.

Risti kannavad meelsasti ka saatanakummardajad ja vampiirilugude jumaldajad.

Sellise tattooga on lasknud end kaunistada näiteks filminäitleja Ben Affleck, laulja Justin Timberlake ( rist õlal) ja muusik Moby ( rist seljal).

Jaapani- või hiinapärased kujundid/sümbolid

Sellised tattood tekitavad vaatajates kindlasti uudishimu, sest keegi ei jaga tavaliselt nende täpset tähendust.

Tavaliselt kasutatakse siiski sümboleid, mis meie keeli tähendavad, kas «armastus» või «õnn».

Taolisi tattoosid armastavad eksootika- või salapäralembelised mehed. Neile meeldib, kui õrnema soo esindajad neilt pidevalt hieroglüüfide  kohta tõlget küsivad.

Ka jalgpallistaar David Beckham ja rokkar Tanel Padar on taolised sümbolid oma kaelale lasknud joonistada.

NB! Tasub olla ettevaatlik, et kogemata ei laseks lohakal või naljahambast kunstnikul endale vale sõnumi nähtavasse kohta tätoveerida.

Tribal

See tattoo on üks SUUR MEESTE LEMMIK. Selliseid tattoosid nähti esmakordselt Polüneesias, kus igal hõimul oli oma teatud lemmik-kujund.

Tribal`it armastavad nn «kõvad vennad», kes kaunistavad sellega pool oma torsost.

Mida suurem Tribal, seda äkilisem mees, kellega pole mõistlik tüli norida. Nii arvavad vähemalt need vennad ise...

Nautical Star

Viisnurkne, kompassi meenutav täht on jällegi meremeeste suur lemmik. Nende jaoks sümboliseerib see õnnelikku koju naasmist.

Hetkel on see kahetooniline täheke väga populaarne noorte meeste seas. Näiteks on sellise kujundi endale käsivarre siseküljele lasknud teha bändi Sugar Ray laulja Mark McGrath.

Kiika pilte! Milline neist tattoodest Sulle enim sümpatiseerib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles