Sõbrad: Amy Winehouse ei tahtnud kuulus olla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amy Winehouse
Amy Winehouse Foto: WENN

Amy Winehouse'i sõbrad rääkisid lauljatari elust uues BBC Radio 5 Live'i dokumentaalis.

Eelmisel laupäeval surnud staari sõbrad kirjeldasid teda kui väga heldet inimest, keda ei huvitanud kuulsus.

«Kodus olles oli ta kõigi vastu väga külalislahke. Ta kutsus fänne tänavalt külla. Ta saatis mind mitu korda võõrutusravile. Ta oli täiesti isetu. Ta ei hoolinud rahast ega millestki sellisest,» meenutas endine stilist Alex Foden.

«Kui tal oleks võimalik olnud, oleks ta oma elu muutnud, sest ta armastas kasse. Ta oleks tahtnud kassidega töötada. Amy unistas perekonnast ja laulukooli avamisest. Kuulsus oli Amy jaoks raske,» lisas mees.

Lähedane sõber ja Winehouse'i ristitütre Dionne Bromfieldi promootor Luke Mills jätkas: «Amy oli tohutult hooliv. Aastate jooksul kulutas ta suure summa raha kingitustele. Kui Dionne kaubamajas käis, üritas ta asju mitte vaadata, sest Amy oleks kohe need ära ostnud.»

Taustalaulja Zalon Thompson rääkis: «Teda ei huvitanud eriti staarimaailm. Talle meeldis olla koduperenaine, laulda baarides ja mõelda lastest. Amy oli inimene, kes kutsus su endale külla ja tegi sulle tassi teed.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles