Enrique Iglesias: mul on maailma väikseim peenis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enrique Iglesias
Enrique Iglesias Foto: SCANPIX

Popstaar Enrique Iglesias üllatas hiljutisel kontserdil fänne, teatades, et tal on maailma väikseim peenis.

Laulja esines neljapäeva õhtul Melbourne'is Austraalias ja ta kutsus publiku seast lavale kolm meest, et nendega seksielust rääkida, vahendab Digitalspy.

Süütuse kaotamise kohta väitis Iglesias algul, et ootas 25. eluaastani, kuid tunnistas hiljem, et seksis esimest korda 17-aastaselt.

«Paljud mu sõbrad kaotasid süütuse prostituudiga. Mitte, et selles midagi halba oleks. Nad pidid selle eest maksma. Mina tahtsin leida õiget tüdrukut ja ootasin 25-aastaseks saamiseni,» jutustas Enrique. «Esimesel korral olin s**ks närvis. Tavaliselt polegi esimene kord kõige parem. Tegelikult olin 17 ja poole aastane ning tohutult närvis. See kestis kümme sekundit.»

Kui üks meestest viitas, et hispaanialikult hea välimusega pole tal naistest kunagi puudu, vasta laulja: «Kuidas on hea välimus seotud peenise suurusega? Ma võin ju hea välja näha, aga mul on maailma väikseim peenis. Tõsiselt.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles