Adele: Winehouse ei aimanud oma geniaalsust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adele
Adele Foto: SCANPIX

Adele usub, et Amy Winehouse'il polnud õrna aimugi, kui geniaalne ja tähtis naine oli.

«Mitte igaüks ei tee seda, mis on tema sees, pelgalt armastuse pärast. Ilma igasuguse pirtsutamise ja kompromissideta,» kirjutas naine oma blogis.

«Ta teadis oma võimeid ja ei pidanud isegi midagi üritama. Kui ta midagi tahtis, siis seda ta ka tegi ja kui ei tahtnud, saatis kõik pikalt. See oli tema jaoks väga lihtne ning sellepärast me seda naist armastasimegi,» väljendas ta oma mõtteid.

Adele lisas, et uskus Winehouse’i igat sõna, mida naine kirjutas ning millesse ta lauldes väga sügavale sisse läks. Lisaks on naise arvates just Winehouse’i teene see, et inimesed briti muusika vastu uuesti huvi tundma on hakanud.

«Ma ei usu, et ta mõistis, kui geniaalne ja tähtis ta on. See teeb ta veelgi armsamaks. Ma olen küll uskumatult kurb tema kaotuse üle, kuid see tuletab mulle meelde, kui uhke ma tema üle tegelikult olen ja tänulik, et Amy on mind inspireerinud. Amy lendab paradiisi,» lõpetas Adele oma postituse.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles