Raadiojuht tuli koomast välja, kuid ei ole veel täielikult teadvusel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Bacon ei ole enam koomas
Richard Bacon ei ole enam koomas Foto: SCANPIX

Briti raadio- ja telejuht Richard Bacon toodi koomast välja, aga tema ema sõnul ei ole mees veel täielikult teadvusel.

Richard jäi haigeks, kui jõudis USAst tagasi koju. Pärast seda viidi ta kohe traumapunkti. «Ta tarbis hästi palju hapnikku, palju rohkem kui tavaline inimene vajab, läbi toru, lisaks sellele ka palju antibiootikume,» rääkis mehe ema Christine Nottingham Postile.

«Nad hoidsid teda sellisena nädal aega ja me ei ole kordagi tema kõrvalt lahkunud. Ühel hetkel me kardsime, et me võime ta kaotada,» lisas ema.

Richard ütles sotsiaalmeedia vahendusel, et tal tekkis nakkushaigus, mille tulemusena tekkisid tal hingamisraskused, kuna kopsud täitusid vedelikuga, vahendas Metro eile.

 

It«s the NHS»s 70th birthday today. I hate to miss a party

A post shared by Richard Bacon (@richardpbacon) on

Richard Bacon naljatas enne koomasse viimist, et on õnnelik, et ta just Suurbritannias haiglas on. «Jumal tänatud, et ma jäin haigeks Suurbritannias (tegelikult teel tagasi Suurbritanniasse). Perse kõik ideoloogiliselt laetud poliitikud, kes on Ameerika tervishoiusüsteemi ära rikkunud.» 

Richardil diagnoositi kahes kopsus olev kopsupõletik ning kiiremaks taastumiks viidi ta koomasse. Ta peab haiglas viibima mõned päevad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles