Schilling pakub taas mahemuusikat

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Schillingu Schampler
Schilling
Schillingu Schampler Schilling Foto: Repro

Eesti mahedaim agrosugemetega muusikafestival Schilling toimub tänavu viiendat korda. Edela-Eesti tõmbekeskus Kilingi-Nõmme võõrustab 2. juulil taas kord parimaid bände nii Eestist kui välismaalt. Elamusterohke ja rahvusvaheline kava toob laululavale (kohalikus kõnepruugis Suveaeda) kokku ka hulganisti eripalgelist publikut.


Kuigi muusika on muusikafestivali puhul kõige olulisem, ei saa Schillingu puhul alahinnata toimumiskoha olulisust. Kohalesõitnule mõjub kummastavalt ja tervistavalt rohelusse mattunud Kilingi-Nõmme atmosfäär, kohalikud uurivad põnevusega kirevais riietes kohalesõitnuid ja on uhked oma linnakese üle.

Pidu saab alguse kell 15, hiljem on külastajatel võimalus end maha laadida festivaliklubis, kus esinevad DJ-d ning ansamblid Kreatiivmootor ja Laulan Sinule. Suveaias astuvad lavale Oddfellows Casino (Inglismaa), If We (Venemaa), Ultima Thule, Design A Wave (Inglismaa), Starmetis (Läti), Pastacas ja Superliustik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles