Pühajärve jaanitulel valitakse rahvastaar

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühajärve jaanitulel saab tänavu elada kaasa rahvastaariks pürgijatele.
Pühajärve jaanitulel saab tänavu elada kaasa rahvastaariks pürgijatele. Foto: www.jaanituli.ee

Tänavusel Pühajärve jaanitulel 23. juunil toimub esmakordselt konkurss “Eesti staarid otsivad rahvastaari”, mille võitja saab võimaluse esineda laval koos ühega kolmest tippartistist: Terminaatori, Koit Toome või 2 Quick Startiga.

Pühajärve jaanitule peakorraldaja Tanel Sammi kinnitusel saab “Rahvastaari” konkursist ilmselt kõige demokraatlikum ja rahvasõbralikum talendikonkurss Eesti popmuusika ajaloos.

“Tegu on unikaalse võimalusega mitte üksnes demonstreerida oma laulja- ja võib-olla kitarrimängijatalenti festivali publiku ees, vaid edu puhul ka ise valida, millise artistiga on soov koos esineda ja juba samal õhtul koos oma iidolitega lavale minna,” selgitas Samm. “See on ainulaadne šanss ühe õhtu jooksul oma unistus ellu viia ilma selleta, et tuleks läbida pikki castinguid, taluda väljahääletamisi ja kuude kaupa oma auhinda oodata.”

Nii on 23. juuni õhtupoolikul oodatud Pühajärve jaanitulel lavalaudadele kõiki, kelle sõbrad või kes ise arvavad endal olevat muusikuannet. Eelnevalt tuleks konkursile registreerudagi.

Rahvastaariks pürgija võib võtta lavale kaasa ühe muusikainstrumendi, laval ootab teda mikrofon ja taburet ning show algabki. Žürii esimees on Koit Toome, žüriiliikmeteks on teised Eesti muusikategelased. Ühtlasi arvestavad nad oma hinnangu andmisel publiku reaktsiooniga. Maksimaalselt kaheminutilise kavaga publikut ja žüriiliikmeid enim võlunud rahvamuusik saab auhinnaks võimaluse valida, kas soovib esineda koos Koit Toome ja tema bändi, Terminaatori või 2 Quick Startiga.

“Mina ja mu žüriiliikmetest kolleegid loodame väga, et tulevased rahvastaarid suhtuvad konkurssi mitte üksnes kui meeldivasse ajaviitesse, vaid võtavad seda kui tõsist võimalust jääda silma professionaalsetele muusikutele ja koguda publiku seast fänne,” lausus Toome. “Võimalik, et ühest meeldejäävast esinemisest Eesti suurimal jaanitulel kasvab välja midagi enamat ja sellest saab uue muusiku tähelennu algus. Mina vähemalt loodan selle peale ja ootan põnevusega talendikonkursi algust.”

Viiendat aastat järjest toimuval Pühajärve jaanitulel esinevad Koit Toome & Sarah, 2 Quick Start, Terminaator, Merlyn Uusküla ja Dagmar Oja. Lisaks on avatud Elmari tantsutelk, külalisi ootab Citymotorsi fänniauto loos, BBQ ahi, Eesti professionaalsete rammumeeste ühingu köietõmbamisvõistlus ja muudki huvitavat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles