Suri «Pandikunnidest» tuntud Richard Harrison

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Harrison suri 77-aastaselt
Richard Harrison suri 77-aastaselt Foto: AFP / Scanpix

Sõbrad ja sugulased mäletavad tõsielusarjast «Pandikunnid» tuntud Richard Harrisoni, kes suri 25. juunil 77-aastaselt.

Richard Harrison, kes oli tuntud lihtsalt kui «vanamees» («The Old Man») võitles viimastel eluaastatel Parkinsoni tõvega ja jäi sellele lõpuks alla.

Richardit mäletatakse kui merejalaväe veterani, abikaasat, isa ja vahel ka tõredat tegelast, vahendab MSN.

Richard Harrison
Richard Harrison Foto: AFP / Scanpix

Harrison sündis 4. märtsil 1941 Danville'is Virginia osariigis. Tema isa, kes töötas keevitaja ja puusepana, kolis koos perega Lexingtoni Põhja-Carolina osariiki, kus Harrison veetis enamus oma lapsepõlvest. 

Teenides aega mereväes saadeti ta 1967. aastal San Diegosse. Ta teenis mereväes kokku üle kümnendi ja sai vabaks 1970. aastate lõpus. Pärast sõjaväelase karjääri lõppu hakkas ta oma naist abistama tema kinnisvara äriga. 

Perekond kolis 1981. aastal Las Vegasesse, kus Harrison hakkas pandimaja pidama. 1988. aastal kolis pandimaja oma praegusele asukohale Las Vegase puiesteel.

Rick Harrison (kiilakas) isa kirstu kõrval.
Rick Harrison (kiilakas) isa kirstu kõrval. Foto: AFP / Scanpix

2009. aasta juulis debüteeris saade «Pandikunnid», milles tegid kaasa Harrison ise, tema poeg Rick, lapselaps Corey ning peresõber Austin «Chumlee» Russell. Sellel septembril pidid algama sarja 16-hooaja võtted.

Sari «Pandikunnid» rääkis sellest, kuidas inimesed tulevad pandimajja müüma erineva väärtusega esemeid. Sarja tegi põnevaks hinna üle tingimine ja see, kui keegi tõi pandimajja midagi väärtuslikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles