Malbe imidžiga Selena Gomez jahmatab rolliga kummituslikus õudusvideos

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selena Gomez, 2017.
Selena Gomez, 2017. Foto: Danny Moloshok / Scanpix

Disney lapsstaarina üles kasvanud ning hiljem edukat lauljakarjääri alustanud Selena Gomez astub üles hoopis teistsuguses žanris, kui teda senini nägema on harjutud.

Noor naine ühendas jõud režissöör Petra Collinsiga, kellega koostöös sündisid üliedukad muusikavideod «Bad Liar» ja «Fetish». Sarnase visuaalikeelega video tiiserites on Selenat võimalik näha kummituslikus õudusvideos, mis kompab hullumeelsuse piire. Fännid on üllatunud, kuigi asjatult - nii Selena kui Petra avaldasid eelmise aasta lõpul, et sooviksid õudusžanris koostööd teha. Nüüd ongi see sündinud. Video lühifilmile «A Love Story» («Armastuslugu») ilmub lähipäevil. Praegu on võimalik vaadata vaid seest õõnsaks ajavat tiiserit ning fotosid. 

«See projekt on olnud tegemises üle kahe aasta,» sõnas ta ajakirjale Billboard, lisades, et eelmise albumi menu tekitas uut materjali avaldades hirmu. «See võib saada sammuks tagasi, ma tahtsin lihtsalt eelmist rekordit üle lüüa, ma arvan, et iga artist võitleb selle tundega. Seega, ootasin. Ma tahtsin, et uus materjal oleks suurepärane. Kui ma poleks oodanud aasta või kaks, siis poleks mul parimaid laule, mis mul kunagi olnud on.»

 
 
 

a love story

A post shared by Petra Collins (@petrafcollins) on

Märksõnad

Tagasi üles