Meghan Markle'i ema avaldas, mis oli tütre pulmas tema lemmik osa

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Doria Ragland
Doria Ragland Foto: POOL New / REUTERS/Scanpix

Meghan Markle'i ema Doria Ragland avaldas, mis talle kuninglike pulmade juures kõige enam meeldis. 

Doria emotsioonid olid tütre pulmas selgelt näha. 61-aastane naine oli pisarateni liigutatud, kui ta kuulas Windsori lossis toimunud laulatuse ajal, kuidas paar teineteisele tõotused ütlesid, vahendas Mirror

Doria võitis rahva südamed, kui ta oli pruudi perekonnast ainuke külaline, kes sai võimaluse talle kaasa elada. Aga terve nädalavahetuse kestnud pidustuste juures oli veel üks moment, mis naisele meelde jäi. 

Allikas sõnas US Weeklyle: «Doria sõnas, et peale selle, kui ta nägi, kuidas tema tütar abiellus prints Harryga, oli pulmade parimaks momendiks see, kuidas ta kuningannat kohtas. See oleks igaühele olnud hirmutavaks momendiks, aga Meghan ja Harry tegid tõepoolest hea töö, et Doria selleks ette valmistada.»

Ja prints Harry rääkis oma uuele ämmale mitmeid lugusid sellest, milline kuninganna vanaemana on ja kui palju ta talle tähendab. 

Kui Doria saabus Suurbritanniasse kohtas ta 48 tunni jooksul mitmeid kuningliku perekonna liikmeid. Peale kuninganna sai Doria tuttavaks ka prints Charlesi ja tema abikaasa Camillaga. 

Doria jõi pärastlõunast teed Windsori lossis koos kuninganna ja prints Philipi ning Meghani ja Harryga. 

Lisaks sai Meghani ema kokku ka prints Williami, Kate Middletoni ja nende kahe lapse George'i ja Charlotte'iga. 

Kui Meghan loobus pärast prints Harryga kihlumist oma igapäevasest tööst näitlejana, siis oletatakse, kas Doria teeb seda sama. Naine töötab Los Angeleses joogaõpetaja ja sotsiaaltöötajana. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles