Meghan Markle õde: tal ei ole mingit õigust mind tsenseerida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle
Meghan Markle Foto: TOBY MELVILLE / AFP/Scanpix

Prints Harry ja Meghan Markle abielluvad miljonite ja miljonite silmapaaride ees juba sel laupäeval, aga skandaalid ja vastuolulised väljaütlemised Markle'i perekonnalt ei lõppe.

Nüüd on Meghan Markle’i poolõde Samantha öelnud, et Meghanil ei ole mingit õigust teda tsenseerida ja ta võib öelda, mida tahab, kuna on ameeriklane, kirjutab TMZ.

Meghan, kes ei ole enda õdesid ja vendasid pulma kutsunud, on varem perekonnale teada andnud, et nad ei võtaks meedias nii palju sõna ja austaksid tema minevikku. See aga ei paista vihaseid pereliikmeid huvitavat, sest nemad rõhuvad sõnavabadusele ja ütlevad, et võivad ajakirjandusega rääkida, millal tahavad ja millest tahavad.

Samantha lisab, et ta ei räägi Meghanist halba, vaid kaitseb ennast. Naine lisab, et ükskõik, mis tsensuuri puudutavad seadused Ühendkuningriigis poleks, need ei kehti USA kohta ja ta võib kirjutada, mida soovib. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles