«Eesti otsib superstaari» hääletus toimus pühapäeval tõrgeteta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib superstaari viies stuudiovoor, Teele Viira
Eesti otsib superstaari viies stuudiovoor, Teele Viira Foto: Jelena Rudi

Elu24-le saadeti vihjeid, kus kurdeti, et pühapäeva õhtul eetris olnud saate «Eesti otsib superstaari» ajal polnud võimalik hääletada finalisti Teele Viira poolt. TV3 avalike suhete juht Annely Adermann ütles, et hääletus toimus tõrgeteta.

«Täiesti selge, et Teele Viira saatest välja langemine on tema fännidele suur šokk.Samas oli just viimase finaali lõpuheitlus eriti pingeline, rekordilisehääletajate arvuga, ning tema tuhandete toetajate hulk jäi teistega võrreldes napimaks,» ütles Elu24-le TV3 avalike suhete juht Annely Adermann.

«Teele toetuskõnede hulgas kahelda pole põhjust - päring telefonioperaatoritele on tehtud ja see kinnitas, et hääletus toimus tõrgeteta ning tehniliste riketeta nii saate ajal kui terve nädala jooksul,» ütles Adermann ja lisas: «Mis puutub kaebustesse Teelele tehtud kõnede teemal, siis neid on TV3le laekunud kahelt inimeselt.»

«Teele Viirale saates uut võimalust kahjuks anda ei saa, tegemist pole nn Anne Arraku-juhtumiga, vaid lihtsa tõega, et üha tihenevas konkurentsis antud häältest ei piisanud. Seega tuleks fännidel varasemast veelgi aktiivsem olla, sest tänavu on superstaariks ihkajate seltskond tõepoolest eriti tugev ja konkurentsisõel tihe,» sõnas Adermann.

«Paljud, kes eile Teele Viira poolt hääletasid, nende hääli ei loetud ja raha ka ei läinud,» seisab Elu24-le saadetud ühes vihjes.

Pühapäevasest saatest «Eesti otsib superstaari» pidi televaatajate hääletuse tulemusel koju minema Teele Viira.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles