Harvey Goldsmith: Led Zeppelin ilma Robert Plantita on mõttetu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Led Zeppelin (1973) - John Paul Jones, John Bonham, Jimmy Page ja Robert Plant
Led Zeppelin (1973) - John Paul Jones, John Bonham, Jimmy Page ja Robert Plant Foto: WENN

Led Zeppelini endine promootor nimetas legendaarse rockbändi otsust ilma solist Robert Plantita tuurile minna «mõttetuks».


Ansambel kinnitas, et nad kavatsevad minna maailmatuurile ning salvestada uue albumi ilma Plantita ning otsivad hetkel asenduslauljat, kes bassist John Paul Jonesi sõnul võiks olla Plantist võimalikult erinev, vahendab WENN.

Kuid Harvey Goldsmith, kes oli ansambli promootor selle kõrgajal 1970. aastatel ning ka eelmisel aastal toimunud taasühinemiskontserdil, on Led Zeppelini uute plaanide suhtes kõhkleval seisukohal.

«Ma ei näe suure tuuri tegemisel küll mingit mõtet, minu arvates on see lihtsalt üks suur jutumull ja soovmõte,» ütles Goldsmith.

«Ma arvan, et osa bändist tahab seda väga teha ja teised peavad mõistma, miks nad seda soovivad, aga kui selle tegemiseks puudub kõiki liikmeid paeluv põhus, ei peaks sellist ajas ette võtma. Kui nad siiski tuurile lähevad, siis ma ei usu, et nad Led Zeppelini nime kasutavad.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles