Elina Nechayeva kleidisaaga jätkub: staar otsib Eurovisiooni lavakleidile sponsoreid (15)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Nechayeva
Elina Nechayeva Foto: Konstantin Sednev

Krõbeda summa 65 000 eurot maksva mineva Eurovisiooni kleiditriki raha tuleks kiiremas korras kokku saada, et lõplik lavashow paika panna. Elina loodab leida lahkeid ärimehi, kes paneks õla alla.

Elina Nechayeva tunnistab mureliku noodiga hääles, et see summa on tõesti kosmiline. Lauljanna loodab siiski, et Eestis jagub häid ärimehi, kes tänavusele eurolaulule õla alla paneks. «Me tõesti loodame, et me saaks selle summa kokku,» ütles Elina «Seitsmestele.»

Eurovisiooni Delegatsiooni juht Mart Normet soovitas eile Elu24le antud intervjuus mõelda, et tänavune Eurovisioon on Eesti suur võimalus näidata oma erilisust, innovaatilisust. Innovaatilisus ei põhine tema sõnul vaid aritisti kleidi valgus- ja videoprojektsioonis, loomulikult tõstab Elina oma ägeda ooperit elektroonilise muusikaga miksiva palaga meid kui laulurahvast Euroopa muusikakaardil tähe staatusesse. Elina Nechayeva «La forsa» perfektne esitus vajab perfektset lavashowd.

Kui mõni lahke ärimees peaks seda lugu vaatama, siis on ta igati teretulnud sponsor.

Elina Nechayeva esitamas võidulugu «La forza»
Elina Nechayeva esitamas võidulugu «La forza» Foto: Madis Sinivee

Vaata videot järele SIIT: 

Kommentaarid (15)
Copy
Tagasi üles