Daniel Craig: Bond peaks Birminghami kolima

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naistele meeldivad pisut enam kergelt armiliste nägudega mehed nagu näiteks James Bondi kehastav Daniel Craig.
Naistele meeldivad pisut enam kergelt armiliste nägudega mehed nagu näiteks James Bondi kehastav Daniel Craig. Foto: ITAR-TASS/ Scanpix

Kuulsat superspiooni James Bondi kehastava näitleja Daniel Craigi sõnul peaks järgmise 007 filmi tegema mitte Hollywoodis, vaid Suurbritannias.

Craigi arvates on Briti saartel küllalt paiku, kuhu Bond seiklema panna, kirjutab The Telegraph.

Näitleja käis sellise ettepaneku välja, kuna finantskriis on tabanud ka suuri rahvusvahelisi filmitootjaid ning kulusid tõmmatakse koomale.

«Kui Hollywoodi tabavad finantsraskused, siis peaks Bondi film kolima Suurbritanniasse. Briti saartel on küllalt kauneid paiku, kuhu kuulus tegelane seiklema panna. Näiteks järvede piirkond, Liverpool….. või hoopis Birmingham?» arvas näitleja.

Daniel Craig sai kuulsaks 007 filmiga «Casino Royale» ning see film tegi temast samas rahvusvahelise seksisümboli.

«Mulle meeldib seksisümbol olla, kuid ma võtan seda  siiski kerge huumoriga,» lausu Craig, kui talle see tiitel omistati.

Craigi sõnul ei ole seksistseenid teda kunagi kohutanud,  sest on oma loomult pisut enesepaljastaja.

«Olen juba üsna varajasest east alates olnud pisut enesepaljastaja. Mul ei ole seksi- ja alastistseenide tegemisega probleeme,» nentis staar.

Uus Bondi film «Quantum of Solace» (007: Veidi lohutust) jõuab vaatajateni novembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles