Maarja-Liis Ilus: minu ilu salanipp on pikk uni

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merle Liivak
Merle Liivak Foto: Andres Teiss

Juba homme, 29. oktoobril, kuulutab ajakiri Cosmopolitan välja 2008. aasta 50 parimat ilutoodet, mille väljaselgitamisel on osalenud nii Cosmo lugejad kui ka 8-liikmeline žürii.



Laulja ja Cosmopolitani iluhittide žürii liige Maarja-Liis Ilus teab omast käest, et ka kõige kallim ja innovaatilisem ilutoode ei suuda teha imesid, kui naised oma unetunde täis ei maga.

«Minu elu on väga tihe ja mul tuleb ette palju õhtuseid kontserte, seetõttu on mul ka väga hea ettekujutus sellest, kui laastavalt võivad mõjuda magamata jäänud unetunnid,» räägis lauljatar.

Maarja-Liisi sõnul on tema hea enesetunde ja värske väljanägemise kõige tõhusam salanipp piisavalt pikk uni, kokku vähemalt kaheksa tundi ja tihti rohkemgi.

Maarja-Liisiga nõustub ka Cosmopolitani peatoimetaja Merle Liivak: «Eesti naised on äärmiselt töökad ja ambitsioonikad, tihti oma tegemistes täiuse tagaajajad, seetõttu läheb neil pidevalt meelest, kui asendamatud ilutegijad on iseendale võetud aeg ja hea pikk uni.»

«Kutsume naisi üles rohkem puhkama ja und nautima! Alles siis on iluatribuutikasse panustamisel tõeliselt jumet,» lisab Merle Liivak.

Cosmopolitani iluhittide pidulik sündmus leiab aset kinos Sõprus, kuhu on oodata ligi 300 külalist. Õhtut juhib võluv Helen Sürje.

Ametlikule osale järgneb Woody Alleni uue mängufilmi “Vicky Cristina Barcelona” eelesilinastus, misjärel suundutakse edasi restorani Clazz.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles