Miks Hanna Martinson tüdrukutega Indias inetult tülitses?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Näosaatest tuntud Hanna Martinson teeb kaasa uues telesaates «India Xpress». Hannaga ühte naistiimi kuulvad laulja Eva Vaino ja treener Marlen Heldemeel. Tüdrukud pöörasid aga omavahel tülli. 

Näosaate staar Hanna Martinson ning tema kaaslased võtavad osa ohtlikust võidusõidust. Nad peavad kolme nädalaga Indias läbima 2000 kilomeetrit ja seda maailma ühe kõige ebakindlama sõiduvahendi tuk-tukiga.

Tüdrukute tuk-tuki juhtis Eva, kellel ei tulnud aga rikšaga sõitmine üldse välja. Ta ei tee tagurpidi ja edaspidi käigul vahet ning mure, ebakindlus ja pinged aina kasvasid. Sellest ka need emotsioonid ja pinge. 

Eva Vaino on pärit Tartust. Evale meeldib väga ratsutada, ent täiskohaga on ta hoopis laulja ja laulukirjutada. Eva on kunagi töötanud reklaamiagentuuri projektijuhina Olav Osoline käe all ning osalenud ka «Eesti otsib superstaari» saates.

Kolmas tiimiliige, 28-aastane Marlen on pärist Saaremaalt. Marlen on see, kes Eesti naiste kontoris kolmnurkseks istutud tagumikke taas ümmarguseks treenib, lisaks tegeleb neiu treenimise kõrvalt ka trummide mängimisega. Hirmu Marlenil enne saadet polnud, tema arvates ei tohi seiklusest kunagi keelduda.

Videot tülist vaata SIIT:

«India Xpress» on täna kell 20.00 TV3

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles