Victoria Beckham keeldub Spice Girlsiga taasühinemast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spice Girls 1997. aastal
Spice Girls 1997. aastal Foto: BERTRAND GUAY/AFP/SCANPIX

Kunagine menubänd Spice Girls plaanib täielikku comebacki, kuid nende teel on üks suur takistus - Victoria Beckham ei taha sellest osa võtta.

Victoriale lähedased allikad rääkisid TMZ-le, et moedisainer ei osale üheski Spice Girlsi kokkutulekus. Briti lehtede andmetel avaldab tüdrukutebänd 2018. aastal uue albumi ja nad teevad telesse erisaate.

Victoria ja tema meeskond ei ole läbirääkimistes osalenud ja keegi pole teda sinna ka kutsunud. See aga Victoriat ei solva, sest tal on käed tööd täis uue moekollektsiooni loomisel.

«Victoria armastas aega Spice Girlsis, kuid tulevikus keskendub ta kindlalt oma perele ja moebrändile. Pidevad jutud sellest, kuidas Victoria osaleb Spice Girlsi väidetavas tegevuses, pole muud kui kõmulehtede nonsenss,» kinnitas Beckhami esindaja MailOnline'ile, et Posh Spice'i tüdrukutebändi ridades kindlasti enam näha ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles