Euroopa Ringhäälingu veebilehekülg oli umbes 20 minutit «mustas augus»

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Uuendatud 10. mai 2024, 22:17
Copy
Euroopa Ringhäälingu veebilehekülg oli reede õhtul maas. Taustal illustreeriv foto Soome Euroovisiooni loo esitlusest.
Euroopa Ringhäälingu veebilehekülg oli reede õhtul maas. Taustal illustreeriv foto Soome Euroovisiooni loo esitlusest. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix/kuvatõmmis/Elu24 kollaaž

Eurovisiooni lauluvõistluse korraldamise eest vastutava Euroopa Ringhäälingu (EBU) koduleht on maas. Pole täpselt teada, mis kell veebileheküljel tõrked alguse said, kuid tõrked kestsid vähemalt 20 minutit. EBU ei ole juhtunut veel kommenteerinud.

Veidi enne kella kümmet hakkas ühismeedia kihama, et Eurovisiooni lauluvõistluse eest vastutava Euroopa Ringhäälingu (EBU) veebilehekülg on maas.

«Joost Klein, Hollandi esindaja Eurovisioonil, ei tohi žüriile toimuvas peaproovis esineda. Ta ei ole veel võistluselt diskvalifitseeritud. Juhtumit uuritakse. Samal ajal on EBU veebilehekülg maas,» kommenteeris keegi ühismeedias ja viitas reede pärastlõunal lahvatanud skandaalile lauluvõistlusel.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles