Galerii: zombid Haapsalus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile lõppenud 6. Haapsalu Õudus- ja Fantaasiafilmide Festival (HÕFF) päädis sõna otseses mõttes suure pauguga, kuna kogu Läänemaa ilma elektrita jätnud voolukatkestus põhjustas ka festivali viimase filmiseansi ärajätmise.

Euroopa esilinastusena planeeritud USA sõltumatu film «Katekismusekataklüsm», mis voolukatkestuse tõttu ära jäi, saab uue võimaluse linastuda Euroopas esmakordselt Tallinna kinos Sõprus, kus 5. - 8. maini näeb viiefilmilist valikut HÕFFi eriprogrammist «Kesköine Ameerika». Haapsalus näeb ärajäänud filmi juba sel pühapäeval Kultuurikeskuses. Juba homme algab järel-HÕFF aga Tartu kinos Athena, kus näeb kuni kolmapäevani nelja HÕFFil linastunud filmi.

«Oleme kogu festivali ajaloo vältel tahtnud, et HÕFF väljuks kultuurikeskuse mõnusatest ruumidest ja temast saaks omamoodi Haapsalu linna kultuurifestival ning osake selle linna kultuuriruumist. Hea on tõdeda, et kõigi oma välikinode ja eriüritustega on meil see kuuendal aastal õnnestunud ning näha on ootust kohaliku publiku ja teiste filmisõprade silmis, et HÕFF tuleks ka järgmisel aastal,» ütles HÕFFi juht Sten Saluveer.

Festivali filme, teist korda toimunud zombimarssi ja teisi HÕFFi raames toimunud eriüritusi külastas kokku 2500 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles