Lil Wayne´i turneebussis leidub alati kanepit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lil Wayne
Lil Wayne Foto: AP / Scanpix

Räppar Lil Wayne´i tuuribussis on alati marihuaanat, nagu tema assistent esmaspäeval New Yorgis toimunud kohutistungil kinnitas.


Lil Wayne, kelle õige nimi on Dwayne Carter, vahistati eelmise aasta juulikuus pärast seda, kui politsei leidis tema tuuribussist pärast New Yorgis toimunud kontserti nii kanepit kui ka illegaalse püstoli, vahendab WENN.

Räppari arreteerinud politseiniku, Diane Hornungi sõnul sisenes ta bussi pärast seda, kui märkas sellest välja tungivat kanepisuitsu pilve.

Lil Wayne´i assistent Terry Borgeois kinnitas kohtule, et turneebussis on alati marihuaanat, öeldes: «Nii on meil lihtsalt kombeks» ning lisades, et staar suitsetab ainult hüdropooniliselt ehk mulla asemel toitelahuses kasvatatud kanepit.

Hetkel viibib Lil Wayne 70 000 dollari ehk enam kui 700 000 krooni suuruse kautsjoni vastu vabaduses ning süüdimõistmise korral võib teda oodata kuni nelja aasta pikkune vanglakaristus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles