Ameerika politseid ja Chicago hotelli töötajaid süüdistatakse noore neiu kohutavas surmas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneka Jenkins
Kenneka Jenkins Foto: Youtube / Kuvatõmmis

19-aastane USA neiu Kenneka Jenkins leiti pühapäeval Chicago Crowne Plaza hotelli külmkapist surnuna. Turvakaamera videost on näha purjus neiut mööda hotelli koridore ringi tuikumas enne seda, kui ta tühja hotelli kööki sattus ja sealt elusana välja ei tulnud.

Tüdruku lähedased süüdistavad aga hotelli töötajaid, sest neiu jõudis kadunud olla ligi 24 tundi pärast seda, kui tema sõbrad, kellega ta hotellis pidutses, tema kadumisest teatasid.

Väidetavalt ei tegelenud hotelli töötajad üldse Kenneka otsimisega, samal ajal kui segaduses neiu külmkapis istus. 

Samuti tuli hädaabi kõne salvestisest välja, et mures Kenneka ema püüdis veenda politseid tulema ja vaatama läbi hotelli turvakaameraid. Dispetšer aga rahustas naist ja kinnitas, et küll tema tütar välja ilmub.

Kenneka vanemad jõudsid hotelli ligi viis tundi hiljem ja selleks ajaks kohale jõudnud politsei korraldas põhjaliku otsimise, mis viis ka tüdruku surnukeha leidmiseni.

Arusaadavalt on Jenkinsi lähedased väga endast väljas ja otsivad põhjuseid, mis täpselt tüdrukuga juhtus ja politsei esindaja on lubanud pärast juurdluse lõppu avaldada täieliku video.

Politsei kinnitas, et tegemist oli õnnetusega ja, et Kenneka olevat köögis uksi avanud ja ringi jalutanud kuni raske külmkapiuks tema selja taga kinni vajus ja joobes neiu jääkülma keskkonda lukustas.

See küsimus jääb aga õhku, kas politsei kiirem tegutsemine oleks võinud neiu elu päästa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles