Kroonika seksikad selguvad uues ööklubis «Teater»

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika seksikad selguvad uues ööklubis Teater
Kroonika seksikad selguvad uues ööklubis Teater Foto: disco.com

Kallid sõbrad, olge Kroonika 15. sünnipäevaks ja ühtlasi ka traditsiooniliseks seksikaima naise ja mehe väljakuulutamiseks valmis! See juhtub juba järgmise nädala neljapäeval, 5. mail.


Eksklusiivseks peopaigaks valis Kroonika uue ööklubi Teater, mis lööb Tallinnas Vene Teatri luksuslikes ruumides oma uksed ametlikult valla alles päev hiljem.

Kroonika sünnipäeva- ja seksikate peole on oodatud kõik kutsetega külalised. Tegemist on lausa revolutsioonilise ettevõtmisega, sest punase vaiba asemel on külaliste jalge ette lahti rullitud hoopis kollane – niisiis on tegu kollase-, mitte punase-vaiba-üritusega!

Glamuurse peo, mis tulvil jalustrabavaid üllatusi, toonideks ongi Kroonika logovärvid kollane ja must.

Peopaigast niipalju, et Teater on täiesti uue kontseptsiooniga klubi, kus ka edaspidi tõotab iga õhtu kujuneda eksklusiivseks – sinna sisse astudes satub klubikülastaja otsekui lavastusse, kus esinejad astuvad üles publiku keskel ja vahetus läheduses. Viimaste seas võib tulevikus näha nii uskumatult kauneid naisi kui ka liliputte, kuulsaid DJid, lauljaid jne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles