Ameeriklane läheb strippari kinga pärast kohtusse

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USAs sai strippari jalast lendu läinud kingast alguse kohtuasi
USAs sai strippari jalast lendu läinud kingast alguse kohtuasi Foto: BRU GARCIA/AFP
35-aastane USA kodanik Charles Privette kaebas kohtusse Florida striptiisiklubi Booby Trap omaniku, kuna mehe väitel tekitas ühe seal töötava strippari jalast ära lennanud king talle kehavigastusi.

Privette väidab, et esinemise ajal ühe tantsijanna jalast hooga ära lennanud king purustas saali peegellae ning seejärel mehele pähe sadanud king ja peeglikillud tekitasid talle kehavigastusi, vahendab Digitalspy.

Kahjutasuks nõuab Privette 15 000 dollari ehk 175 000 krooni suurust valuraha ning väidab kohtule tehtud avalduses, et striptiisibaari töötaja ei suutnud oma etteastet ohutult teostada.

Privette’i esindaja sõnul sai tema klient õnnetuses väikese haava kulmupiirkonda ning alates jaanuarikuust, mil ta baari külastas, olevat tal esinenud ninaverejookse ja peavalusid.

Booby Trapi esindaja George Gettinger ütles, et vigastada saanud kliendile kutsuti kiirabi, aga arstide sõnul olevat mehe vigastused minimaalsed olnud.

«Parameedikud ütlesid, et nad ei suuda uskuda, et me nad sellise asja pärast välja kutsusime,» meenutas Gettinger.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles