Jüri Nael: Andrus Värnik oli tantsupõrandal väga seks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Värnik
Andrus Värnik Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Tõenäoliselt pidi suur hulk televaatajaid imestusega tõdema, et sel aastal mitte just meedia paipoisina silma paistnud Andrus Värnik sai väga hästi hakkama.

Esimeses tantsusaates üllatasid Andrus Värnik ja tema tantsupartner Kaisa Oja Eesti rahvast, tehes suurepärase etteaste, kirjutab Just!

Ka nende peaproov kukkus väga hästi välja. Tantsutandem oli häälestatud positiivselt, mõlema silmadest peegeldus rahulolu ja enesekindlus.

Esimesel lindistusel sai kuum paar vaieldamatult kõige suurema aplausi vääriliseks. Rahul olid ka kohtunikud.

«See etteaste oli väga seks!» nentis üks kohtunikest, Jüri Nael.

Probleeme tantsimisega neil küll ei olnud. Ei tõmmanud nad pöördel pead õlgade vahele, nagu tunnustatud tantsuõpetajale Ants Taelale meeldis kommenteerida.

Siiski ei läinud tantsupaaril esilagu kõik nii nagu oodatud ja loodetud. Ajakirjandusest võis lugeda, et Värnik oli tantsutrennides harv külaline.

«Jah, üks nädal oli trenniperioodil raske, sest Kaisa oli kõrge palavikuga haige ja siis sai vähem trenni teha,» nentis odaviskaja.

Räägiti isegi sellest, et Värnik olevat pakkunud raha selle eest, et rahvas teda esimesena saatest välja hääletaks. Tegelikult see niimoodi polnud, omapärase huumorisoonega Värnik vastas lihtsalt ajakirjaniku küsimusele huumoriga.

Värniku sõnul pole ta kunagi öelnud, et tahab saatest lahkuda ja pole ka nii mõelnud: sportlasena ei vannu ta raskustele kergelt alla.

Seda tunnistas mees küll, et tantsimine on hoopis raskem, kui ta arvas ja sellest olid vast tingitud ka mõned emotsionaalsed reaktsioonid sõprade seltskonnas, mis mitme erineva tegelase suu kaudu ajakirjandusse jõudes kummalise kuju said.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles