Argo Aderit asendab puhkuse ajal Erich Krieger

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erich Krieger Indrek Galetini näituse avamisel - "Eurovisiooni parimad hetked" klubis "LoveSexMoney", 19.02.2009
Erich Krieger Indrek Galetini näituse avamisel - "Eurovisiooni parimad hetked" klubis "LoveSexMoney", 19.02.2009 Foto: Photo Factory

Kambodžasse puhkusele läinud Sparta jõusaali peatreenerit Argo Aderit asendab aprilli lõpuni siiamaani lauljana tuntust kogunud Erich Krieger.

Erich Krieger peab jõusaali peatreeneri kohale asumist omamoodi lotovõiduks, sest nüüd on tal lõpuks ometi võimalus ühendada omavahel töö ja hobi. «Olen püüdnud ikka iga päev Spartas kõhulihaseid ja biitsepsit trimmida ning nüüd on mul võimalus lausa kaks korda päevas trenni teha,» vahendab Krieger oma tundeid.

Argo Aderil soovitas Kambodžasse puhkusele sõita just hõbekõri Krieger. «Mul on eksootilisi kogemusi omaaegsest «Džunglistaari» telesaatest, kus ma Malaisias kuu aja jooksul ligi 10 kilo alla võtsin,» ütleb Krieger ja ennustab, et 10 kilo kergemana naaseb Kambodžast koju ka Argo Ader.

Sparta jõusaali peatreenerina hakkab Krieger andma ka personaaltreeninguid ning koostama toitumiskavu. «Vajadusel võin nende kõrvale ka laulu ümiseda,» muheleb Krieger. Aprillis kõlab Sparta jõusaalis ainult Kriegeri muusika. Kui plaadid otsa saavad, võtab livena viisi üles uus peatreener ise.

Kriegeri ampluaa Spartas ei piirdu ainult jõusaaliga, ta hakkab juhendama ka aprillis uue rühmatreeninguna Sparta tunniplaani lisanduvat EtnoMixi. «Minu tantsutundides pannakse proovile nii koordinatsioon kui ka vastupidavus,» ütleb Krieger ning kinnitab, et kõlama hakkavad nii tuljakud kui ka jenkad. «Ootan reedeti kell 21 algavasse EtnoMixi nii naisi kui ka mehi, et rahvatantsusugemetega trenni hoogsalt läbi viia.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles