Laar ei näe poliitikute laulusaates osalemises probleemi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Tsahkna ja Birgit Õigemeel
Margus Tsahkna ja Birgit Õigemeel Foto: Sven Tupits

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) esimees Mart Laar ei näe oma erakonna poliitikute osalemises meelelahutussaates «Laulud tähtedega» probleemi, kuna tema sõnul saavad nad suurepäraselt hakkama ka oma põhitööga.

Laar ütles, et IRLi peasekretär Margus Tsahkna käis enne laulusaates osalemist temaga saates osalemise üle nõu pidamas.

«Kuna ta saab suurepäraselt hakkama ka erakonna peasekretärina, siis andsin talle selleks loa,» lausus Laar.

IRLi esimehe sõnul ei näe ta põhjust, miks laulusaates ei võiks osaleda ka riigikogu IRLi fraktsiooni liige Toomas Tõniste, kuna temagi saab oma poliitikutööga hästi hakkama ja saates osalemine tema tööd ei takista.

«Kui laulusaates osalemine oleks poliitiku ainus poliitika tegemise viis, siis oleks see probleem, kuid Tsahkna ja Tõniste puhul seda probleemi ei ole,» sõnas Laar.

IRLi peasekretär Margus Tsahkna ja riigikogu liige Toomas Tõniste osalevad TV3 meelelahutussaates «Laulud tähtedega», milles tuntud inimesed peavad koos professionaalsete lauljatega igal nädalal eetris olevaks saateks ära õppima ühe laulu ja seda esitama.

Margus Tsahkna esineb saates koos Birgit Õigemeele ja Toomas Tõniste koos Kadi Toomiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles